Vi opbygger hjemmesider som skaber værdi  

En hjemmeside fra tiagro er det ideelle valg for dig, eller din virksomhed, som ønsker at præsentere en professionel digital identitet. En hjemmeside muliggør tæt kontakt til besøgende og forbindelser, der med få klik, kan finde netop de informationer og oplysninger, som I ønsker at præsentere.

Vi bygger kun responsive løsninger, som tilpasser sig skærmformat- og størrelse på den besøgendes enhed. Vores løsninger er skalerbare, således at du løbende har mulighed for at opgradere din løsning med nye integrationer, plug-ins og tilføjelsesmoduler.

Rent teknisk anvender vi oftest det anerkendte WordPress som CMS system. På trods af systemets utallige funktioner og plug’ins, formår WordPress at bevare overskueligheden til gavn for administrator. Løsningen opsættes med sporingsplatformen Google Analytics, så du har et detaljeret overblik over din hjemmesides besøgstal.

Hvad koster en ny og moderne digital identitet? 

Hos os er alle løsninger tilpasset virksomhedens behov. Når vi opbygger hjemmesider, så arbejder vi ud fra en fast aftalt pris, og du betaler i udgangspunktet kun én gang. Når siden er færdig, står det dig frit for, om du ønsker at benytte os til at lave løbende vedligehold, eller om du ønsker at gøre det selv. Det er helt op dig, og uanset hvad du vælger, så inkluderer vi altid et gennemgående kursus i sidens kontrolpanel.

Du slipper altså for en dyr månedlig betaling, og samtidig står du med ophavsretten til en professionel og tidssvarende hjemmeside, der skaber værdi.

Har vi fanget din interesse? Kontakt os i dag!

Hjemmeside (firmapræsentation)
Få et tilbud
Der passer til netop jeres behov
Opbygning i WordPress (CMS)Opbygning i WordPress (CMS)
Unikt designet til dine behovUnikt designet til dine behov
Ubegrænset antal siderUbegrænset antal sider
SøgemaskineoptimeringSøgemaskineoptimering
Betalt markedsføring Google AdwordsBetalt markedsføring Google Adwords
Logodesign (Hør nærmere)Logodesign (Hør nærmere)
Dansk og stabil serverhostingDansk og stabil serverhosting
Integreret chat-modulIntegreret chat-modul
FlersprogsopbygningFlersprogsopbygning

TIAGRO går op i kvalitet og detaljer. Lad os sammen skabe en tidssvarende og uovertruffen digital løsning.