Fanger du kundernes opmærksomhed?

En virksomhed uden hjemmeside? – næppe.

Dette er vores første blog-indlæg, men bestemt ikke det sidste! Vi elsker at skrive nyheder, tips og tricks baseret på vores helt egne erfaringer. – Vi håber du nyder at læse dem! ? 

Vi hos TIAGRO mener inderligt at en hjemmeside burde være alle virksomheders eje. En hjemmeside giver dig som virksomhedsejer, muligheden for at fremvise nyheder, prislister, koncepter, referencer og meget andet. I dagens Danmark har vi alle computere og smartphones til at finde lige netop dét vi står og mangler.

Lad os f.eks antage at en 25 årig boligejer fra Skive, står og mangler en tømrer til et nyt udehus. For 5 år siden ville telefonbogen blive endevendt for tømrerfirmaer i Skive. I dag har søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo overtaget rollen som telefonbog hos de fleste.

Den unge boligejer fra Skive vil med en hurtig Google-søgning, få vist massere af kontaktoplysninger fra tømrefirmaer i Skive og omegn.

Som du kan se nedenfor har Google lavet en fin præsentation af alle tømrervirksomheder fra Skive og omegn.

Denne præsentation er lavet en robot, som scanner internettet for hjemmesider der omhandler, i dette tilfælde, tømrerfirmaer i Skive.

Uden en velfungerende hjemmeside mister du potentielle kunder. – Det er vi, og mange andre, ikke ét sekund i tvivl om.

Kontakt os i dag, så finder vi en løsning som passer til netop din virksomhed.

/ Tiagro.dk – Vi vil være dit webbureau!